Wanneer je op reis gaat, is het slim om goed voorbereid te zijn. Er kunnen onderweg namelijk allerlei ongelukjes gebeuren. Maar van tevoren zijn er misschien ook al zaken om rekening mee te houden, waar je natuurlijk graag de juiste producten voor hebt aangeschaft. Bij Shop van Manen hygiëneproducten is er een groot aanbod van producten voor op reis. De drie handigste producten zijn hieronder uitgelicht.

Shampoowashandjes, voor een reis zonder knoeien

Shampoowashandjes zijn ideaal voor het maken van een lange reis. Wanneer zo’n lange reis wordt gemaakt, is het natuurlijk erg onhandig om te moeten douchen onderweg of gebruik te moeten maken van water. Shampoowashandjes zijn daarom een erg goed alternatief. Voor het gebruik van deze washandjes is geen water nodig. De washandjes zijn verpakt met meerdere stuks en erg handig mee te nemen op reis. Ook zijn de washandjes dermatologisch getest en makkelijk in gebruik. Een ideaal product dus om tijdens het reizen toch schoon te blijven.

Lekker ruiken tijdens het reizen met deodorantdoekjes

Met deodorantdoekjes kun je lekker ruiken, zelfs tijdens een lange reis. Het is dan vaak lastig om deodorant mee te nemen en soms treedt er allergie op bij gebruik van bepaalde deodorant. Daarom zijn er deodorantdoekjes. Ze zijn erg gemakkelijk om onderweg te gebruiken en bevatten geen parfum, waardoor er veel minder snel allergische reacties optreden. In een pakje zitten 15 doekjes die niet alleen de vieze geur, maar ook vocht verdwijnen. Na gebruik kunnen de doekjes gewoon worden weggegooid in de prullenbak. De doekjes zijn ook geschikt voor in het vliegtuig, waar geen deodorant mag worden meegenomen omdat de verpakking onder druk staat. Tevens zijn de deodorantdoekjes voor festivals en feestjes erg geschikt.

Een hygiënesetje met alles voor een bacterievrije reis

Als laatste mag een hygiënesetje niet ontbreken op de lijst. Een setje van Shop van Manen bevat een handgel, twee mondkapjes, vijf alcoholreinigingsdoekjes en tien wc-brildoekjes. Ook is er een handig etui aan het setje toegevoegd, om alles gemakkelijk mee te kunnen nemen. Het hygiënesetje zorgt ervoor dat je ook op plekken die je niet kent van goede hygiëne gebruik kunt maken. Dit is echt op vakantie gaan zonder zorgen.