Wanneer je hond uit zijn bek stinkt, is dit voor niemand fijn. Voor zowel het baasje als het beestje kan het erg vervelend zijn. Het wijst namelijk op een onhygiënisch gebit en kan ook wijzen op een bepaalde ziekte. Daarom is het zeer belangrijk dat je de bek van je hond zo schoon mogelijk houdt. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende middeltjes die je hierbij kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld een vloeistof die je aan het drinkwater toe kunt voegen waardoor het drinkwater reinigend werkt. Hieronder staan deze en nog meer middeltjes uitgelegd, dus lees snel verder om te kijken welke het beste werkt voor jou en je hond.  

Het einde van de slechte adem met California Pets drinkwater additief 

Maak snel en eenvoudig een einde aan de slechte adem van je hond met California Pets drinkwater additief. Voeg een theelepel van deze vloeistof toe aan het drinkwater van je hond, en het verandert automatisch in een mondwater dat het gebit en de bekholte verzorgt. Zo helpt het om tandplak en tandsteen tegen te gaan en voorkomt het dat je hond last krijgt van een tandvleesontsteking of van tandbederf. Dit zijn namelijk vervelende kwaaltjes waar je hond last van kan krijgen en zelfs minder lang door kan leven.  

Wat is California Pets drinkwater additief 

California Pets drinkwater additief is dus een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond om zijn gebit te reinigen en te verzorgen. Het bevat actieve zuurstof waardoor de slechte bacteriën die nare geurtjes verspreiden niet langer hun werk kunnen doen. Ook wordt hierdoor tandplak opgelost en tandsteen week gemaakt.   

Gezondere tanden met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden  

Een manier om de bek van je hond zo schoon mogelijk te houden, is door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Dit is een speciale tandenborstel voor honden die tandplak, tandsteen, voedselresten en zelfs verkleuringen weg kan halen. Het tast verder niet het tandglazuur aan, dus je kunt het gewoon veilig gebruiken. Na slechts een aantal keer gebruiken zie je al resultaat.  

Wat is de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

De AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden is een innovatieve tandenborstel met een speciale spons-kop. Deze kop bestaat uit allemaal nanodeeltjes die veranderen in nano-capillaire buisjes wanneer deze nat worden. Deze buisjes kunnen allerlei viezigheid en vlekken op het tandglazuur snel en eenvoudig absorberen waardoor het gebit van je hond weer helemaal schoon is.  

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy 

Je kunt ook het gebit van je hond schoonmaken door hem te laten spelen met de Chewsi Dental Chew Toy. Je hond kauwt en speelt met het voorwerp, terwijl de zachte noppen die erop zitten alle voedselresten en tandplak verwijdert van het gebit op een veilige manier. Op deze manier blijft het gebit van je hond helemaal schoon.  

Wat is de Chewsi Dental Chew Toy 

De Chewsi Dental Chew Toy is een speeltje waar je hond op kan kauwen dat speciaal zo ontworpen is dat het tegelijkertijd het gebit van je hond helemaal schoonmaakt. Er zit een opening in waar je speciale tandpasta voor honden in kan doen, zodat het gebit nog beter gereinigd wordt. Je kunt er ook voor kiezen om hier een hondensnoepje in te doen, zodat je hond meer gestimuleerd wordt om met het speeltje te spelen.  

Gezonder tandvlees met de Dr. Brite Natural Tandspray 

Je kunt de slechte adem van je hond heel eenvoudig en snel bestrijden met de Dr. Brite Natural Tandspray. Het is natuurlijk geen pretje wanneer je hond slecht ruikt uit zijn mond en deze tandspray maakt daar een einde aan. Het helpt op een natuurlijke manier om tandplak te verwijderen, waardoor tandsteen voorkomen kan worden. Daarnaast verfrist het de adem van je hond.  Je krijgt het gebruik van deze middelen gemakkelijker in je je systeem wanneer je deze combineert met andere verzorgingsproducten. Gebruik dit middel bijvoorbeeld nadat je de hond gewassen hebt met hondenshampoo.

Wat is de Dr. Brite Natural Tandspray 

De Dr. Brite Natural Tandspray is een tandspray die je kunt gebruiken om de bek van je hond te verfrissen, maar je kunt hem ook gebruiken voor je kat. Het heeft drie hoofdingrediënten, namelijk kokosolie, peterselie zaadolie en propolis. Deze hebben elk hun helende werking en zorgen ervoor dat bacteriën gedood worden en de adem weer fris wordt.  

Altijd een frisse adem met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen 

Met behulp van de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen zal je hond nooit meer last hebben van een slechte adem. Dit setje bestaat uit een pen om het gebit mee schoon te maken en een spray die je kunt gebruiken om te poetsen. Het is een veilige en gemakkelijke manier om het gebit van je hond te verzorgen en je hond blijft achter met schone tanden, een frisse adem en gezond tandvlees. Niet alleen de tandvleespen van dit merk is overigens van topkwaliteit, ook over de oorreiniger hond zijn we erg te spreken!

Wat is de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen 

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is een pen waarmee je het gebit van je hond of kat schoon kan maken. Je krijgt hier ook een spray bij die je erbij kunt gebruiken als een soort tandpasta. Deze is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, peterselie zaadolie, propolis en grapefruit zaadolie. Zij bestrijden de schadelijke bacteriën in de bek van je hond en zorgen voor een frisse adem.  

Maak het gebit van je hond schoon met de OxyFresh Pet Dental Kit 

Je kunt het gebit van je trouwe viervoeter op een grondige en veilige manier schoonmaken met de OxyFresh Pet Dental Kit. De slechte adem van je hond wordt hier niet alleen mee gemaskeerd, maar ook goed aangepakt zodat hij ook echt weggaat. Je kunt deze kit meerdere dagen per week gebruiken om het gebit van je hond te verzorgen.  

Wat is de OxyFresh Pet Dental Kit 

De OxyFresh Pet Dental Kit is een set die je kunt gebruiken om het gebit van je hond schoon te maken. Deze bestaat uit drie onderdelen. Zo bevat het een tandenspray, tandpasta en drie kleine tandenborsteltjes om de tanden van je hond mee te poetsen. De tandpasta kun je op de borstel smeren zodat je op deze manier de tanden kunt poetsen. Je eindigt dan met de spray die je op de tanden en op de tandvleeslijn spuit.